Filet De Porc Umplut

Filet De Porc Umplut
Nevoie de un fel principal fără lactate? Filetul de porc umplut ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 788 calorii, 54g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână jeleu de mere, măr tartă, firimituri de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ 2-pentru-1 muschiulet de porc umplute, Filet De Porc Umplut, și Filet De Porc Umplut Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente. Gatiti si amestecati pana cand jeleul este topit; acoperiți și refrigerați 4-1/2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Feliați fiecare filet pe lungime până la 1/2 inch. din partea de jos.
3
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați amestecul de jeleu rămas. Sigilați și refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
5
Puneți carnea într-un 9-in. vas de copt pătrat; aruncați marinada. Într-un castron, combinați mărul, pesmetul, țelina, pecanele și amestecul de jeleu rezervat. Lingura amestec de mere în jos centrul de muschiulete; secure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu suc de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Se acoperă și se coace la 375 de minute pentru 30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute. Aruncați scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celian Elite Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Celia Elite Malbec
La Celia Elite Malbec
Arome complexe în care iese în evidență fructele roșii și suculente, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată care predomină fructul. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și matasoase. Ideal pentru a bea cu brânză de capră, conține vaccin prăjit, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista