Filet de porc prăjit cu ierburi cu conserve

Filet de porc prăjit cu ierburi cu conserve
Filetul de porc prăjit cu ierburi cu conserve ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 63G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți oțet, apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc cu lămâie și ierburi, Filet de porc cu sos de ierburi, și Filet De Porc Cu Sos De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentați filetele de porc cu sare și piper, apoi cu ierburi de Provence, apăsând pentru ca ierburile să adere la carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Așezați carnea de porc pe un raft sau într-o tigaie mare și prăjiți-o la cuptor timp de 12 până la 15 minute (sau până când nu mai este roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. În timp ce carnea de porc se odihnește, combinați conservele, apa și oțetul într-o tigaie mică și aduceți la foc mic. Feliați carnea de porc în bucăți groase, apoi lingurați sosul/glazura peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cu piure de cartofi, grâu...orice doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se asortează bine cu carne la grătar, brânză medie spre tare sau pur și simplu singură.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate39
Revista