Filet de porc prăjit cu ierburi cu conserve
Filetul de porc prăjit cu ierburi cu conserve ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 63G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți oțet, apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc cu lămâie și ierburi, Filet de porc cu sos de ierburi, și Filet De Porc Cu Sos De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Condimentați filetele de porc cu sare și piper, apoi cu ierburi de Provence, apăsând pentru ca ierburile să adere la carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe un raft sau într-o tigaie mare și prăjiți-o la cuptor timp de 12 până la 15 minute (sau până când nu mai este roz).
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. În timp ce carnea de porc se odihnește, combinați conservele, apa și oțetul într-o tigaie mică și aduceți la foc mic. Feliați carnea de porc în bucăți groase, apoi lingurați sosul/glazura peste felii.
Se servește cu piure de cartofi, grâu...orice doriți!