Filet de porc prăjit cu compot de mere-slănină și mămăligă de dovleac

Filet de porc prăjit cu compot de mere-slănină și mămăligă de dovleac
Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, frunze de salvie, dovlecei de nucă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet de porc cu compot de slănină de mere, Filet de porc prăjit cu piure de dovlecei de nucă și sos de tarhon, și Filet de porc portocaliu cu aragaz lent cu dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mediu aruncați cuburile de dovlecei tăiate cubulețe cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cuburile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Se prăjește până se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Lasa sa se raceasca oarecum le piure apoi intr-un robot de bucatarie pana se omogenizeaza foarte mult. Set aside.In o cratiță mare setată la foc mediu, aduceți bulionul, 1 linguriță sare, linguriță piper alb, nucșoară și salvie uscată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Salvie UscatăSalvie Uscată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați mămăliga, într-un flux lent și blând, șoptind constant. Reduceți focul la foarte, foarte mic și gătiți, amestecând tot timpul până începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.Treceți la o lingură de lemn, gătiți, amestecând Mămăliga din când în când până când este moale și cremoasă, aproximativ 20 de minute. Poate fi necesar să adăugați câteva lingurițe de apă dacă devine prea rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Adăugați piureul de dovlecei, brânza și untul. Se amestecă pentru a se amesteca. Gustați și reglați condimentele. Puneți deoparte acoperit și cald. Poate fi necesar să-l reîncălziți cu câteva lingurițe de apă chiar înainte de servire.Întoarceți cuptorul la 400 de grade F. tocați 8 din frunzele proaspete de salvie. Pune deoparte.Aduceți filetele la temperatura camerei, uscați-le complet cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați un suport de prăjire pe o foaie de copt. Sean carnea de porc bine cu sare și piper alb. Într-o tigaie mare setată la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați filetele de porc pe rând și rumeniți-le bine pe toate părțile. Repetați cu al doilea filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
8
Scoateți carnea de porc din tigaie și așezați-le pe raft fără să vă atingeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați raftul în centrul cuptorului și prăjiți până când o temperatură internă atinge 145 de grade F pentru ușor roz sau 150 de grade F. pentru gătit, dar suculent. Aproximativ 25 de minute.În timp ce carnea de porc se gătește, adăugați slănina în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru filete și gătiți-o la foc mediu, amestecând frecvent, până când este crocantă. Aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul, gătind încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Adăugați ceapa, Salvia tocată și cimbru. Gatiti amestecand si razuind fundul, pana cand ceapa este frageda. Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Adăugați merele, amestecând des până se înmoaie și ușor colorate, aproximativ 5 minute.Dați focul la mare și adăugați cidrul pentru a deglaza tigaia. Coborâți focul și reduceți până când lichidul se îngroașă, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare și piper alb după gust. Acoperiți pentru a vă încălzi și lăsați deoparte focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Tăiați carnea de porc în felii groase de cm. Aranjați-le peste un pat de mămăligă caldă de dovlecei și serviți compotul de măr-slănină pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
CompotCompot
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Garnisiți cu frunzele de salvie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista