Filet De Porc La Grătar Frecat Cu Cafea

Filet De Porc La Grătar Frecat Cu Cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc la grătar frecat cu cafea. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, filete de porc, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza pudra de espresso instant, puteți urma acest fel principal cu Espresso Granita ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Frecat Cu Chili La Grătar, Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar, și Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Pentru filete: tăiați carnea de porc de orice piele argintie și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind mâinile, frecați filetele peste tot cu ulei, presărați-le cu tot amestecul de condimente și frecați până când sunt acoperite uniform. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute sau se acoperă și se dă la frigider până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f). Dacă filetele au fost refrigerate, lăsați-le să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați filetele pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, rotind la fiecare 5 minute, până când filetele se rumenesc peste tot și un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 F la 150 F, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați filetele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch și serviți.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista