Filet de porc la grătar cu prune

Filet de porc la grătar cu prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 227 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, filete de porc, vin de port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale, Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră, și Filet de porc cu prune prăjite și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele pentru marinada de vin de Port.
Așezați carnea de porc în sticlă superficială sau vas de plastic. Folosind injectorul de carne, umpleți recipientul injectorului la linia de 1 uncie. Injectați marinada în carne de porc la fiecare 1 până la 2 inci, împingând pistonul în jos încet. Umpleți recipientul și continuați să injectați marinada până când se utilizează marinada. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Acoperiți și grătați carnea de porc la 4 până la 5 inci de la foc mediu 20 până la 25 de minute, periaj cu gem în ultimul minut de grătar, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Adăugați prune la grătar pentru ultimele 4 până la 6 minute, perindând cu gem în ultimul minut de grătar, până când este fierbinte
Tăiați carnea de porc în felii; serviți cu prune.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin