Filet de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră

Filetul de porc cu smochine și mămăligă cu brânză albastră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.31 pe portie. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de mămăligă grosieră, vin, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Filet de porc umplut cu smochine și brânză albastră, Brânză Albastră, Curmale + Filet De Porc Umplut Cu Pecan, și Filet de porc cu smochine și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și uscați-o; tăiați și aruncați grăsimea și orice membrană argintie din filet.
Presărați ușor carnea cu sare și piper.
Se toarnă ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mare, tigaie înclinată pentru a acoperi fundul; când uleiul este fierbinte, adăugați filet și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Se ia de pe foc; aranjați smochine și crenguțe de cimbru în jurul cărnii de porc.
Transferați tigaia cu carne de porc într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400; coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii ajunge la 155, 18 până la 25 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 4 până la 6 litri, combinați mămăligă, 1/2 linguriță sare și 4 1/2 căni de apă. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când mămăliga este netedă după gust, 25 până la 30 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de brânză albastră; se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și păstrați cald.
Transferați filetul și smochinele într-un platou cu margini și lăsați să stea într-un loc cald timp de 5 minute.
Adăugați vin, miere și coajă de portocală în tigaia nespălată. Se fierbe la foc mare, amestecând pentru a elibera bucăți rumenite, până când amestecul se reduce la aproximativ 1/2 cană, 4 până la 5 minute.
Îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru.
Feliați carnea de porc în diagonală peste bobul gros de 1/2 inch. Puneți amestecul de mămăligă în mod egal pe patru farfurii. Aranjați carnea de porc și smochinele peste mămăligă; sos de lingură în mod egal peste carne de porc și smochine. Se acoperă cu mai multă brânză albastră, dacă se dorește.