Filet de porc cu mere și ceapă

Filet de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, smântână grea, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu mere, Filet de porc cu mere, și Muschiulet de porc cu mere saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie mare de copt cu folie și ceață cu spray de gătit. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mare.
Presărați carnea de porc cu sare și piper și gătiți, întorcând cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, 3 până la 5 minute în total.
Transferați pe foaia de copt și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 68°, 15 până la 18 minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură, cortul cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Topiți untul în aceeași tigaie (nu spălați și nu ștergeți tigaia).
Adăugați mere și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se înmoaie și începe să se rumenească, 5 până la 7 minute.
Răzuiți în castron, adăugați ceapa și cimbru în tigaie și sotati până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se toarnă cidru și smântână și se aduce la fierbere, amestecând pentru a încorpora bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Întoarceți merele în tigaie și încălziți, amestecând des. Se condimentează cu sare și piper. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Menage un Trois Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.