Filet de porc cu marmeladă de ardei gras

Filet de porc cu marmeladă de ardei gras
Filetul de porc cu marmeladă de ardei gras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de vin, sos fierbinte, condimente irvine ardei usturoi prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc umplut cu spanac, ardei gras prăjit, ciuperci și parmezan, Mușchi de vită cu crustă de ardei cu marmeladă de Kumquat, și Marmeladă Filet De Porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o tigaie mare, încălziți cele 2 linguri de ulei de struguri și căutați coapsa de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie de prăjire și frecați cu condimente de piper de usturoi prăjit. Prăjiți încet la cuptor până când furculița este fragedă, 45 de minute până la 1 oră. Lăsați coapsa de porc să se odihnească timp de 8 până la 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Carne De PorcCarne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
În timp ce carnea de porc este în cuptor, începeți marmelada. Într-o tigaie fierbinte, încălziți ceapa, ardeii roșii și ardeii portocalii (încălziți-i uscați fără ulei) timp de aproximativ 3 minute. Ideea este de a elimina lichidul din ceapa, prin "transpirație-le în jos."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Adăugați mierea, oțetul, vinul, sosul fierbinte și sosul de afine și amestecați bine. Reduceți la foc mediu-mic până când nu mai rămâne lichid în tigaie și amestecul de marmeladă este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a face pâinea cu usturoi, topiți untul în uleiul de măsline extravirgin la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Adăugați usturoiul și gătiți ușor până când începe să se înmoaie. Asamblați felii de pâine pe o foaie de copt și lingurați chiar și cantități din amestecul de usturoi-ulei-unt pe fiecare felie. După ce ați scos carnea de porc din cuptor pentru a vă odihni, prăjiți scurt pâinea cu usturoi în cuptor. Feliați filetul de porc și asamblați aperitivul stratificând un medalion de carne de porc și o cantitate mică de marmeladă pe fiecare bucată de pâine prăjită cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca trompetistul Rutini Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Rutini Trompetistul Malbec
Rutini Trompetistul Malbec
Roșu violet strălucitor, arome seducătoare de prune fructate și profil de condimente (scorțișoară, cardamom, piper negru). este vinul roșu are un corp minunat și structura sa plină de viață accentuează taninurile intense cu un gust catifelat.Perechile ideale includ carne de grătar, mâncăruri de miel, empanadas sau pește de apă dulce.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista