File Mignon cu Blender Bearnaise

File Mignon cu Blender Bearnaise
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Filet Mignon cu Blender Bearnaise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1332 calorii, 65g de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $ 10.95 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pur și simplu Elegant Filet Mignon W sos Bearnaise, Crab și Shiitake-file mignon umplute cu scoici de scafandru învelite în plase de cartofi mov Peruvian și sos Bearnaise, și Sos Ușor De Blender Bearnaise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Luați filetul de vită și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează bine peste tot cu multă sare kosher și piper negru proaspăt măcinat peste tot. Asigurați-vă că este la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Așezați o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare pe blatul aragazului și căutați filetul peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați întreaga tigaie în cuptor și prăjiți filetul timp de 15-17 minute (în funcție de cât de gros este filetul dvs.). Un termometru citit instantaneu atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii ar trebui să citească 130 de grade F pentru mediu-rar. Dacă îl doriți mediu, gătiți încă 3 minute la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din cuptor și cort cu folie în timp ce îl lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Faceți mai întâi reducerea bearnaise. Într-o cratiță mică, combinați jumătate din tarhon, șalotă, oțet și vin la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
8
Amestecați gălbenușurile și reducerea bearnaise împreună într-un blender. Cu blenderul în funcțiune, adăugați 1/3 din unt într-un flux constant lent. După ce se emulsionează, rotiți viteza blenderului până la mare și adăugați untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați jumătatea rămasă de frunze proaspete de tarhon, condimentați cu sare și piper și dați-i încă 1 buzz. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a ține sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista