File De Talpă Cu Spanac Și Roșii
Filetul de talpă cu spanac și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 572 calorii, 72g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $14.48 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ardei jalapeno, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați File de talpă cu spanac și roșii, File de talpă cu spanac și roșii, și File de Limbă Portugheză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul proaspăt spălat într-o oală cu capac, cu apa încă agățată de el (nu aveți nevoie de apă suplimentară).Aburiti pana se ofilesc, aprox 4 minute, scurgeti bine, suficient de racoros pentru a fi manevrat.
Încălziți cuptorul la 204° grade.Rupeți 4 bucăți de hârtie pergament sau folie de tablă de aproximativ 12"x 18".
Așezați hârtia pe blat și puneți 1/4 din spanac pe fiecare, în centru. Acoperiți cu ceapă, jalapeno și usturoi.
Așezați un file pe fiecare și acoperiți cu o roșie feliată.Condimentează cu sare și piper.Sigilați pachetele și așezați-le pe o foaie de copt sau pe o piatră de copt.
Coaceți timp de aproximativ 12-15 minute.Testați un pkg pentru a vedea că peștele este gata. Pachetul va fi umflat puțin când este gata.
Transferați pe farfurii individuale și lăsați fiecare persoană să-și deschidă propriul pachet surpriză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.