Filetul de rețetă cu salată Farro poate fi făcut în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 658 calorii, 30g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 4,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, sare și piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ziua filetului: filet carbonizat de vită cu Chile-sos de porumb, Salată De Carpaccio Cu Filet Mignon, și Filet Mignon cu salată de rucola.
Instrucțiuni
1
Se condimentează filetul cu sare și piper și grătar la mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Lasă carnea să se odihnească. Feliați carnea când sunteți gata de servit. Pregătiți farro gătind în apă clocotită sărată timp de 12 minute și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se amestecă farro cu ingredientele rămase în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se servește pe farfurie și se pune filet feliat deasupra.