Ficat de vițel cu salată de spanac, crutoane și nuci de pin

Ficat de vițel cu salată de spanac, crutoane și nuci de pin
Ficatul de vițel cu salată de spanac, crutoane și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 939 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, nuci de pin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Încercați Salată De Spanac Cu Nuci De Pin Prăjite, Dovlecei cu busuioc, nuci de pin și crutoane, și Salată de spanac cu Pecorino, nuci de pin și coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți nucile de pin la cuptor până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Prăjiți cuburile de pâine la cuptor până devin aurii, dar încă ușor moi în centru, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați oțetul, muștarul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați 5 linguri de ulei încet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Combinați făina cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei și untul la foc moderat. Îndepărtați feliile de ficat cu amestecul de făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FicatFicat
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți ficatul în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, cu 3 până la 4 minute mai mult. Ar trebui să fie încă roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoate.
8
Într-un castron mare, aruncați spanacul cu toate, cu excepția a 2 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați crutoanele și nucile de pin și aruncați. Movilă spanacul pe farfurii și deasupra cu ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
CrutoaneCrutoane
SpanacSpanac
FicatFicat
10
Stropiți cu pansamentul rezervat.
11
Recomandare de vin: deși cabernet-franc-roșii pe bază de Valea Loarei sunt practic ignorate în Statele Unite, aroma lor asemănătoare fructelor de pădure, corpul mediu și textura crocantă sunt adesea mai versatile cu mâncarea decât frații lor mai grei din Bordeaux. Un Saumur-Champigny va fi minunat aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista