Ficat și slănină

Ficatul și slănina necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 486 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ficat de viței, amestec de acoperire cu condimente de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], Cartofi cu slănină și ficat, și Bacon Înfășurat Ficat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Transferați slănina pe o farfurie, rezervând o cantitate mică de grăsime în tigaie și restul deoparte.
Se toarnă amestecul de acoperire de condimente într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Așezați ficatul vițeilor în pungă câte o felie pe rând; sigilați și aruncați pentru a acoperi.
Gătiți ficatul în grăsime de slănină la foc mediu, întorcându-se ocazional pentru a rumeni ambele părți. În funcție de dimensiunea tigaiei, poate fi necesar să lucrați în loturi și să adăugați mai multă grăsime de slănină. Ficatul se face atunci când sucurile sunt limpezi. Întoarceți slănina în tigaie în ultimele 2 minute de gătit pentru a se încălzi.
Serviți fierbinte cu garnitura preferată.