Fiare Plate Gorgonzola La Grătar

Fiare de călcat plate Gorgonzola la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 690 calorii, 50g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, busuioc, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bruschetta la grătar cu ardei roșii și galbeni la grătar, Gorgonzolan și ulei de busuioc, Friptură de fier plat la grătar cu sos Chimichurri, și Friptură de fier plat la grătar cu salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Combinați scorțișoara, ardeiul negru, praful de usturoi, pudra de chili, ardeiul cayenne și zahărul brun într-un bol mic.
Presărați fripturile plate de fier pe toate părțile și apăsați în carne; deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă vinul roșu și se fierbe până când vinul s-a evaporat aproape, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scoateți ceapa din tigaie și dați deoparte.
Gătiti fripturile plate de fier pe grătarul preîncălzit timp de 4 minute pe fiecare parte, apoi scoateți și puneți-le în tigaie. Topiți fripturile cu amestecul de ceapă și presărați brânză Gorgonzola.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și fripturile s-au gătit la gradul dorit de coacere, aproximativ 5 minute pentru mediu.
Se presară cu busuioc tocat pentru a servi.