Fettuccini Milanezi Alfredo
Milanese Fettuccini Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 568 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, fire de șofran, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccini Alfredo, Fettuccini Alfredo I, și Fettuccini Alfredo Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți oală mare de apă la fierbere la foc mediu.
Preîncălziți cuptorul la cald, aproximativ 200 de grade F. Puneți un bol mare de servire sau un platou, pentru paste, în cuptor pentru a se încălzi.
Într-o oală mică la foc mic, adăugați firele de șofran și stocul.
Lăsați abruptul până când este gata de utilizare.
Când apa fierbe, condimentează cu sare, adaugă pastele și gătește la al dente. Chiar înainte de a se scurge, adăugați o oală de apă de paste amidonice în oală cu stocul de șofran.
Scoateți vasul sau platoul din cuptor și împrăștiați cu paturile de unt.
Adăugați pastele și turnați lichidul de șofran.
Se presară cu jumătate din brânză și se aruncă timp de 1 minut.
Adăugați mai multă brânză și continuați să aruncați încă 1 până la 2 minute. Continuați să aruncați până când pastele sunt acoperite uniform și brânza s-a topit în bulionul de șofran formând un sos cremos, ușor auriu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.