Fettuccini Milanezi Alfredo

Fettuccini Milanezi Alfredo
Milanese Fettuccini Alfredo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 568 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați unt, fire de șofran, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccini Alfredo, Fettuccini Alfredo I, și Fettuccini Alfredo Cu Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți oală mare de apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Preîncălziți cuptorul la cald, aproximativ 200 de grade F. Puneți un bol mare de servire sau un platou, pentru paste, în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Într-o oală mică la foc mic, adăugați firele de șofran și stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Lăsați abruptul până când este gata de utilizare.
6
Când apa fierbe, condimentează cu sare, adaugă pastele și gătește la al dente. Chiar înainte de a se scurge, adăugați o oală de apă de paste amidonice în oală cu stocul de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
șofranșofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Scoateți vasul sau platoul din cuptor și împrăștiați cu paturile de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Adăugați pastele și turnați lichidul de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Se presară cu jumătate din brânză și se aruncă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
11
Adăugați mai multă brânză și continuați să aruncați încă 1 până la 2 minute. Continuați să aruncați până când pastele sunt acoperite uniform și brânza s-a topit în bulionul de șofran formând un sos cremos, ușor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista