Fenicul fiert cu lămâie
Fenicul fiert cu lămâie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 147 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați bulbii de fenicul, coaja de lămâie, cățelul de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fenicul Fiert Cu Lămâie, Fenicul Fiert Cu Lămâie, și Fenicul Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mare.
Se adaugă jumătate de fenicul; saut până la maro auriu intens pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci. Repetați cu încă 2 linguri ulei și fenicul rămas.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă șalotele și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Bateți în 3 linguri ulei; amestec de stropire peste fenicul. Acoperiți vasul cu folie și coaceți 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când feniculul este fraged și șalotele încep să se rumenească, cu aproximativ 20 de minute mai mult.