Fenicul și portocalele aburite în folie

Fenicul și portocalele aburite în folie
Fenicul și portocalele aburite în folie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți bulbi de fenicul, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Halibut Aburit Cu Portocale, Roșii Și Măsline, Salată de fenicul cu portocale de sânge, și Salată de fenicul la grătar cu portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați feniculul pe centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu. Strângeți sucul din feliile de portocale peste fenicul și puneți feliile deasupra. Se împrăștie peste usturoi și cimbru; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De PortocaleFelii De Portocale
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Stropiți uleiul de măsline peste tot. Trageți părțile laterale ale foliei în sus și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pe grătar la foc mic și lăsați-l să se aburească până când feniculul este fraged, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista