Felie - și-coace migdale Shortbread
Slice-and-Bake Almond Shortbread ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 5 și costă 1,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 748 calorii, 12g de proteine, și 51G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, migdale, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 83%. Încercați Heath Bar Slice 'N Bake Shortbread Cookies pentru # Baketogether, Berry shortbread cheesecake felie, și Cookie-uri delicioase de felie și coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până când amestecul este neted. Se amestecă migdalele și extractele.
Amestecați făina, praful de copt și sarea. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică până la amestecare.
Formați aluatul în bușteni de 3 (10 inci); înfășurați buștenii separat în hârtie de ceară și răciți 4 ore.
Tăiați fiecare buștean în 28 de felii și așezați felii la 1 inch distanță pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește pe rafturile de sârmă.