Feijoada braziliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 667 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți umăr de porc, hock de șuncă, bulion de pui cu sodiu inferior și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 47 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Feijoada Vegetală Braziliană, Feijoada Braziliană (Vegetariană), și Feijoada-fasole și orez Brazilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea neagră într-o cratiță mică; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere; gătiți fasolea timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Presărați carnea de porc uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați carne de porc la picături în tigaie; saut 8 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați carnea de porc într-un aragaz electric lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Presărați coaste uniform cu 1/8 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați coaste în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați coaste în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
12
Adăugați fasolea scursă, restul de 1/2 linguriță sare, ceapă și următoarele 3 ingrediente (prin hock hock) la aragazul lent, amestecând pentru a combina. Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când fasolea și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
13
Scoateți coastele din aragazul lent; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
14
Scoateți carnea din oase; tăiați carnea cu 2 furculițe. Aruncați oasele. Aruncați cârligul de șuncă. Întoarceți carnea de vită la aragazul lent. Se amestecă oțetul și slănina mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch