Fazan cu Risotto, sparanghel la grătar și conopidă prăjită

Fazanul cu Risotto, sparanghel la grătar și conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $11.9 pe portie. O porție conține 1301 calorii, 97G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, sparanghel, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Orez vegan de conopidă "Risotto" cu sparanghel și ciuperci, Risotto De Conopidă Prăjită, și Risotto de ovăz cu conopidă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți ambii sâni din fazan și condimentați peste tot cu sumac, sare și piper. Acoperiți și refrigerați sânii în timp ce faceți risotto și legume. Dacă doriți, folosiți restul de fazan pentru a face stoc pentru a găti risotto.
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți stocul. Păstrați fierbinte.
Într-o a doua cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul.
Adăugați feniculul și prazul și saut-ul până se înmoaie.
Adăugați vinul și fierbeți amestecul până aproape uscat.
Se adaugă orezul și saut-ul, amestecând, până se prăjesc ușor.
Adăugați aproximativ 1 lingură de stoc fierbinte și gătiți, amestecând frecvent, până la absorbție. Continuați să adăugați stocul, în valoare de 1 oală la un moment dat și gătiți, amestecând frecvent, până când tot stocul este absorbit și risotto-ul este cremos și fraged, dar totuși al dente. Se amestecă untul, se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Într-un castron mediu, aruncați împreună sparanghelul, uleiul, sarea și piperul.
Încălziți o tigaie la grătar la foc moderat, apoi adăugați sparanghelul și grătiți până se înmoaie. Alternativ, aruncați sparanghelul, uleiul, sarea și piperul împreună pe o foaie mare de copt și prăjiți-le într-un cuptor de 500 F până se înmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Pe o foaie mare de copt, aruncați conopida, uleiul, sarea și piperul. Se prăjește până se înmoaie și se caramelizează.
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul.
Adăugați fazanul și căutați, răsturnând o dată, până când ambele părți dezvoltă o culoare maro bogată.
Adăugați untul și salvia și odată ce untul se topește, folosiți-l pentru a bate sânii. Continuați să gătiți până când un termometru de citire instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fazanului (nu atingeți osul) înregistrează 165 F.
Lăsați fazanul să se odihnească scurt, apoi tăiați fiecare sân în jumătate.
Împărțiți risotto, sparanghel și conopidă în 4 farfurii. Completați fiecare cu 1/2 piept de fazan și garnisiți cu frunzele de fenicul rezervate, dacă doriți.
Bucatar sef, (c) Fox 2013