Fasole Verde Cu Unt Acidulat

Fasole Verde Cu Unt Acidulat
Fasolea verde cu unt acidulat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, fasole verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole Verde Cu Unt De Ierburi, Fasole verde cu unt și ciuperci, și Fasole Verde Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea verde într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic, neacoperit timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ingredientele rămase. Gatiti si amestecati timp de 3 minute sau pana se incalzeste.
4
Scurgeți fasolea; stropiți cu amestec de unt și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista