Fasole verde cu ulei de lamaie
Fasolea verde cu ulei de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Lămâie, Fasole verde cu lămâie, și Fasole Verde Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați fâșiile largi de coajă galbenă din lămâie.
Puneți-le într-o cratiță mică cu uleiul, usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mic pana cand uleiul fierbe.
Lăsați să fiarbă aproximativ 2 minute, apoi scoateți cratița de pe foc.
Lăsați uleiul să se răcească și să se absoarbă timp de 30 de minute până la 1 oră.
Scoateți și aruncați capetele tulpinii din fasolea verde. Strângeți fasolea într-un castron mare.
Scoateți și aruncați coaja de lămâie și usturoiul din ulei. Folosind lama ascuțită și partea laterală a unui cuțit, tocați și zdrobiți comprimatele de vitamina C într-o pulbere.
Adăugați pulberea și sarea de linguriță în ulei.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu direct timp de aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de ulei peste fasolea verde. Aruncați fasolea verde din nou și din nou pentru a vă asigura că sunt bine acoperite.
Folosind clești ridicați fasolea verde din vas și scuturați orice exces de ulei, lăsându-l să cadă înapoi în vas.
Întindeți fasolea verde pe tigaia pentru grătar într-un singur strat. Grătiți la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până se rumenesc în pete și crocant-fraged, 5 până la 7 minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți fasolea verde din tigaie. Condimentează după gust cu sare și suc de lămâie proaspăt stors.