Fasole verde cu muștar de țară și ierburi

Fasole verde cu muștar de țară și ierburi
Fasolea verde cu muștar de țară și ierburi este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, pătrunjel, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Fasole Snap cu muștar și șuncă de țară, Fasole verde cu ierburi, și Fasole Verde De Țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fasole verde cu microunde conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
În timp ce fasolea gătește, puneți untul și ingredientele rămase într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați fasole; aruncați ușor până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista