Fasole verde cu Feta

Fasole verde cu Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu Fetan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 9 și costă 56 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole, 1/2 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fasole verde cu Feta, Fasole verde în Vinaigrette cu Feta, și Fasole Verde Cu Praz Și Feta.

Instrucțiuni

1
Aruncați fasolea și ceapa cu pansament în tigaie mare; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
2
Gatiti la foc mediu 10-12 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista