Fasole ușoară și ceapă
Fasole ușoară și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 99 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, pană de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Rețete similare includ Carne De Porc Ușor Prăjită Cu Fasole, Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Fasole Savuroasă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sotată cu părțile drepte sau o oală medie, adăugați uleiul de măsline și ridicați focul la mediu-mare.
Se adauga ceapa si se condimenteaza cu un praf de sare si se macina sau 2 de piper. Gatiti ceapa, amestecand si miscandu-va, pana cand este frageda si translucida, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și reduceți focul. Continuați să gătiți până când este parfumat și fraged, aproximativ 2 minute.
Se adaugă fasolea și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă pentru a acoperi, apoi se adaugă bulionul de pui. Ridicați focul la foc mic și acoperiți. Gatiti pana cand fasolea verde este foarte frageda, aproximativ 25 de minute. Spritz cu lămâie chiar înainte de servire.