Fasole roșie și orez cu cârnați Andouille
Fasole roșie și orez cu cârnați Andouille este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 625 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Roșie Și Orez Cu Cârnați Andouille, Orez murdar cu fasole și cârnați Andouille, și Fasole roșie din New Orleans și orez cu cârnați Andouille.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Saut ceapă, cârnați, ardei gras, țelină și usturoi până când legumele sunt fragede și rumenite, aproximativ 15 minute.
Adăugați condimente creole; saut 1 minut.
Adăugați roșiile cu sucul lor. Întoarceți căldura la mare; răzuiți orice bucăți rumenite în partea de jos a tigaiei.
Se amestecă bulionul de pui, fasolea cu lichid și frunza de dafin; se aduce la fierbere. Se reduce focul, se acoperă parțial și se fierbe, amestecând des, până când sosul se reduce și se îngroașă, 30 de minute.
Împărțiți orezul între boluri, amestecați lingura de fasole deasupra și serviți.