Fasole neagră și brânză de capră

Fasolea neagră și răspândirea brânzei de capră ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 84 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, sare, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Burgeri de vinete de fasole neagră cu brânză de capră cremoasă cu ardei roșu, Quesadilla Cu Mango, Fasole Neagră Și Brânză De Capră, și Dovlecei Prăjiți, Fasole Neagră + Brânză De Capră Enchiladas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa, usturoiul și sarea. Gatiti 25 pana la 30 de minute, amestecand des, pana se rumeneste.
Adăugați mirin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
Așezați amestecul de ceapă, fasolea și restul de 3 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până când se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore (amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).