Fasole Lima Bătută
Fasolea Lima bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole lima, amidon de porumb, garnitură:crenguță de mentă proaspătă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Lima cu șuncă, Fasole Lima cu șuncă, și Fasole Lima Mediteraneană.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți fasolea, rezervând 1 cană de bulion în tigaie și păstrați la cald.
Bateți împreună iaurtul și amidonul de porumb; bateți în bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe, amestecând continuu, 1 minut sau până se îngroașă. Se amestecă fasolea, sucul de lămâie și ingredientele rămase.