Fasole la cuptor cu slănină și ceapă roșie
Fasole la cuptor cu Bacon si ceapa rosie este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper grosier, frunze de pătrunjel, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole la cuptor cu slănină crocantă și ceapă verde, Ceapă Roșie Murată, și Saut fasole verde si ceapa cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se toarnă fasole în caserola și locul în cuptor.
Într-o tigaie mică antiaderentă, gătiți slănină la foc mediu mare 2 până la 3 minute.
Adăugați ceapa și gătiți 3 minute mai mult. Glisați fasolea din cuptor. Împrăștiați ceapa și slănina în jurul fasolei.
Presărați zahărul brun și ardeiul negru peste ceapă.
Coaceți fasolea cu toppinguri cu 10 minute mai mult.
Garnisiți fasolea cu pătrunjel și serviți.