Fasole La Cuptor

Fasole La Cuptor
Fasolea la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, melasă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole la grătar, și Cele Mai Bune Fasole Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgere.
3
Așezați fasolea și carnea de porc sărată într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei. Aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid.
5
Tăiați carnea de porc în 3 felii și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Combinați melasa, catsup, zahărul, sosul Worcestershire, muștarul, sarea, piperul și ceapa; se amestecă bine. Se amestecă fasolea, carnea de porc sărată și lichidul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare De PorcSare De Porc
MelasăMelasă
MuștarMuștar
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
FasoleFasole
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
7
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 3 litri. Acoperiți și coaceți la 250 timp de 6 ore. Descoperiți și coaceți încă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista