Fasole Franceză

Fasole Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați fasolea Franceză. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Încercați Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Creveți prăjiți cu Fettuccine și fasole franceză, și Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți imediat și scufundați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt reci, scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Între timp, într-un castron mare aruncați ceapa și ardeii grași împreună cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 15 minute, aruncând din când în când cu o spatulă pentru a vă asigura că legumele se prăjesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Chiar înainte de servire, reîncălziți fasolea într-o tigaie mare sotată stropită cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se presară sare și piper și se aranjează pe un platou. Puneți legumele prăjite peste fasolea și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista