Fasole Fava cu șuncă
Fasolea Fava cu șuncă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 437 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, usturoi, șuncă serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, Ceapă Caramelizată Și Fasole Fava (Fasole), și Fasole Fava La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță cu apă clocotită ușor sărată, gătiți fasolea până când pielea se slăbește, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece. Aluneca de pe piei.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, aproximativ 4 minute, sau până când devine translucid.
Adăugați șunca și usturoiul, creșteți focul la mediu-mare și gătiți încă aproximativ 2 minute sau până când șunca începe să se rumenească.
Adăugați fasolea și vinul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vinul este aproape complet redus, aproximativ 8 minute. Se amestecă bulionul și se fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 10 minute, până când bulionul se reduce la jumătate.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;