Fasole Albă În Stil New Orleans

Fasole Albă În Stil New Orleans
Fasolea albă în stil New Orleans ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 208 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole roșie și orez în stil New Orleans, Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans, și Carne De Porc În Stil Rustic Cu Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți lichidul de înmuiere.
2
Puneți fasolea în oala sub presiune cu 5 căni de apă și începeți încălzirea, neacoperită. Între timp, tocați toate legumele bine, cu mâna sau într-un robot de bucătărie. Pe măsură ce tocați fiecare, adăugați-l în oala sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția sării afumate Tabasco și Hickory. Verificați nivelul apei în aragaz și adăugați o altă ceașcă dacă nu există suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele cu 1 inch. Sigilați oala sub presiune și setați cronometrul timp de 12 minute (electric) sau aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 12 minute odată ce presiunea este atinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
4
Scoateți de pe foc (sau opriți aragazul electric) și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Dacă presiunea nu scade în 20 de minute, eliberați rapid presiunea. Verificați fasolea pentru coacere. Ar trebui să fie tandre și majoritatea ar trebui să înceapă să se destrame. Dacă fasolea dvs. este încă dură, readuceți-le la presiune ridicată timp de câteva minute. Dacă fasolea este fragedă, adăugați Tabasco și sare afumată și gătiți neacoperit până când lichidul se reduce și apa de gătit începe să devină mai mult ca un sos. Amestecați des pentru a vă asigura că nu ard pe fund și pentru a încorpora orice fasole uscată pe părțile laterale ale oalei. După aproximativ 20 de minute, dacă lichidul pare mai degrabă apos decât cremos, puteți lua un blender de imersie și puteți amesteca o parte din fasole (asigurați-vă că îndepărtați mai întâi frunzele de dafin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sare suplimentară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Serviți peste orez fierbinte cu sos fierbinte pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista