Fab-u-lous fasole Refried! ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Dacă aveți fasole pinto, bulion de pui, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole aragaz lent pentru congelator aka fasole Refried fără Refry, Fasole Prăjită, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă; gătiți și amestecați ceapa roșie, cilantro, usturoiul și pudra de chili până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ulei De Măsline
Ceapă Roșie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Gatiti si amestecati fasolea pinto si aproximativ 2/3 cana bulion de pui in amestec de ceapa pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Mash fasole pinto cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Fasole Pinto
Ceapă
3
Adăugați bulionul de pui rămas și fierbeți până la consistența dorită.