Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 526 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, făină, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde, Făină de porumb-Sundaes Cookie cu fructe calde, și Înghețată Caldă De Pere.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos. Bateți în ou, vanilie, praf de copt, sare, scorțișoară și cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Vanilie
Unt
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați făină și făină de porumb și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
3
Înjumătățiți aluatul și bateți în 2 discuri (aluatul va fi foarte moale). Se răcește, învelit în folie de plastic, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de hârtie de ceară până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
6
Scoateți foaia de sus de hârtie de ceară și se taie 3 cookie-uri cu cutter canelat, lăsând decupaje în loc. Înlocuiți hârtia de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Tăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
7
Rolați bucata de aluat rămasă și tăiați încă 3 fursecuri în același mod. Răciți ambele bucăți de aluat până când sunt ferme, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
8
Transferați cu grijă fursecurile pe o foaie mare de copt Ungară și păstrați-le la rece. Reroll resturi între 2 foi de hârtie de ceară și taie 2 mai multe cookie-uri (pentru un total de 8; veți avea 2 suplimentare în caz de rupere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
9
Transferați pe foaia de copt cu alte fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Coaceți cookie-urile în treimea superioară a cuptorului până când marginile sunt maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Transferați la un raft și praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, apoi adăugați zahăr brun și suc de lămâie și gătiți, amestecând, până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga fructe si bourbon (daca se foloseste) si saut, amestecand ocazional, pana cand fructele sunt fragede, aproximativ 5 minute (sosul va fi rosu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Fructe
Sos
3
Se ia de pe foc.
1
Așezați 1 prăjitură pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert și praf din nou cu zahăr de cofetărie. Puneți niște fructe calde peste fiecare prăjitură, apoi acoperiți cu o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
înghețată
Cookie-uri
Fructe
1
Aluatul se poate răci până la 8 ore (peste noapte).Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș (de preferință staniu) la temperatura camerei 1 săptămână.