Eton Mizerie Cupe

Eton Mizerie Cupe
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Eton mizerie Cupe un try. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, prăjituri cu bezea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eton Mess, Eton Mess, și Eton Mess pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: două cutii de mini-brioșă cu 24 de cupe
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2
Într-un castron mediu, amestecați căpșunile, zahărul, vanilia și sarea. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În vasul unui mixer electric, bateți smântâna și mascarpone împreună până se formează vârfuri rigide. Împingeți ușor cookie-urile și fructele de pădure cu orice sucuri colectate. Lăsați câteva dungi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți amestecul în cupele mini wonton și acoperiți cu mai multe fursecuri zdrobite și căpșuni tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați două cutii de mini-brioșă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Periați ambalajele wonton peste tot cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Subţire-Subţire-
7
Așezați fiecare într-o ceașcă de brioșă și apăsați ușor în jos, astfel încât să formeze o ceașcă. Învelișul va fi ușor plisat și va ieși din ceașcă.
8
Se presară cu zahărul și se coace până se rumenesc și crocant, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți ambalajele din tablă și lăsați să se răcească.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista