Enchiladas stivuite cu curcan și fasole Chipotle
Enchiladas stivuite cu curcan și fasole Chipotle este un fără gluten felul principal. O porție conține 728 calorii, 40g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,92 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați carne de curcan, sos enchilada mediu-fierbinte, tortilla de porumb cu diametru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Stacked Crock Pot Enchiladas, Enchiladas De Pui Stivuite, și Mic Dejun Stivuit Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 200 F. aduceți sosul enchilada la foc mic într-o tigaie medie la foc mediu. Reduceți căldura la foarte scăzut.
Combinați fasolea prăjită și chipotles într-o altă tigaie medie. Se amestecă amestecul de fasole la foc mediu până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Înmuiați 1 tortilla în sos enchilada doar până se înmoaie, aproximativ 10 secunde. Folosind clești, transferați tortilla pe placa rezistentă la cuptor.
Se întinde peste 1/3 cană amestec de fasole. Se acoperă cu 1 lingură de ceapă verde. Înmuiați a doua tortilla în sos; așezați deasupra amestecului de fasole. Se acoperă cu 1/2 cană de carne de curcan, apoi 1 lingură de ceapă verde. Înmuiați a treia tortilla în sos.
Așezați deasupra curcanului; se presară cu 1/3 cană de brânză Jack, apoi 1 lingură de ceapă verde. Înmuiați a patra tortilla în sos; așezați deasupra brânzei Jack.
Se presară cu 2 linguri queso fresco. Repetați procedura cu tortilla rămasă, amestec de fasole, ceapă verde, curcan, brânză Jack și queso fresco.
Se transferă la cuptor și se gătește până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Stropiți sosul enchilada rămas peste stive de tortilla.
Presărați fiecare cu roșii tăiate cubulețe, avocado și ceapă verde rămasă și serviți cald.
* Chipotle chiles sunt pur și simplu uscate, jalape afumate, sunt vândute conservate într-un sos picant de roșii, uneori numit adobo. Găsiți-le la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și piețe latine.