Enchiladas Din Carne De Vită Consistentă

Enchiladas Din Carne De Vită Consistentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas din carne de vită. Această rețetă face 28 de porții cu 438 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză cheddar, tortilla de făină, sos enchilada și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Enchiladas consistente de vită și brânză, Enchiladas De Pui Consistent, și Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de stoc, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă fasolea, două cutii de sos enchilada și 1 cană de salsa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De AjoDientes De Ajo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 in. de petrol. Înmuiați fiecare tortilla în ulei fierbinte timp de 3 secunde pe fiecare parte sau doar până când șchiopătează; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Completați fiecare tortilla cu 2/3 cană amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Rulați și așezați cusătura cu fața în jos în patru unse 13-in. x 9-în. vase de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Stropiți cu sosul enchilada rămas și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
Se presară cu brânză și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 20-25 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții28
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista