Enchilada cremă rapidă de pui
Enchilada cremă rapidă de pui ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 750 de calorii , 51 g de proteine și 42 g de grăsime fiecare. Pentru 2,15 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză Monterey Jack, smântână, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Rețete similare includ Enchiladas Verdes (Enchiladas verzi) , Enchiladas autentice de pui și „Enchiladas” Poblano de inspirație franceză .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combina supa și smântâna.
Răspândiți jumătate peste partea de jos a unui 8-in. vas pătrat de copt acoperit cu spray de gătit.
Așezați 1/2 cană de pui și 1 lingură de brânză în centrul fiecărei tortille; rulați și puneți în tava de copt. Acoperiți cu amestecul de supă rămas; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 18-22 de minute sau până când se încălzește.