Elderberry Pie II
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Elderberry Pie II ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fructe de soc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Jeleu De Soc, Jeleu De Soc, și Vin De Soc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă amidonul de porumb într-un pic de apă și se adaugă la fructe de padure și zahăr. Gatiti, amestecand constant pana la grosimea dorita.
Adăugați mai mult amidon de porumb dacă nu este suficient de gros.
Se toarnă în crusta de jos. Punct cu unt. Puneți crusta de sus sau faceți o zăbrele.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) până se rumenesc și fructele de pădure clocotesc prin găuri în crustă, aproximativ 40 de minute.
Notă: este o idee bună să puneți o tigaie sau o folie sub plăcintă pe măsură ce se coace, deoarece s-ar putea să se baloneze.