Eglefin Bulbuc Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți cu bule de eglefin. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $6.92 pe portie. O porție conține 445 calorii, 64G de proteine, și 16g de grăsime. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de eglefin, brânză ușoară de cheddar, file de eglefin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Coacere Ușoară De Eglefin, Ghimbir Bulbuc, și Gadilat - Roz Bulbuc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Aranjați fileurile de pește în fundul vasului de caserolă pregătit și presărați sare și piper după gust.
Puneți felii de ceapă peste pește.
Întindeți crema de supă de ciuperci peste tot și acoperiți cu brânză mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute, sau până când bule și fulgi de pește ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.