Edamame și salată de ceapă caramelizată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ceapă edamame și caramelizată. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 275 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre de zăpadă, iaurt grecesc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel-Salată De Ceapă Caramelizată, Cotlete de miel cu salată de ceapă roșie caramelizată, și Salată de cartofi cu slănină și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru ceapa caramelizată: într-o oală medie, adăugați untul și puneți la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și presărați sare, amestecând o dată pentru a acoperi și reduceți focul la mediu-scăzut. Se lasă să se caramelizeze încet, până se rumenesc auriu închis și marginile sunt crocante, 12 până la 15 minute, amestecând doar de câteva ori în timpul procesului. Condimentează și scoate de pe foc. Pune deoparte.
Se amestecă iaurtul cu cilantro, sucul de lămâie, șalotele și nectarul de agave. Condimentează cu sare și piper. La frigider până este gata de utilizare.
Combinați edamame, mazărea de zăpadă și roșiile într-un bol mare de amestecare.
Adăugați pansamentul și ceapa caramelizată și aruncați bine haina. Condimentează cu sare și piper.
Pentru a servi, lingurați salata într-un vas de servire.