Dulceață de prune și cardamom

Dulceață de prune și cardamom
Dulceața de prune și cardamom Damson este un condiment vegetarian fără gluten și lacto-ovo . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 351 de calorii . Pentru 1,04 dolari per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 12 persoane. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 7 ore și 30 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați unt, păstăi de cardamom, prune de damasc și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brie cu chutney de clementine cu aromă de cardamom , înghețată fără ouă cu banane și cardamom și cheesecake fără ouă cu cardamom și ciocolată .

Instrucțiuni

1
Într-o chiuvetă plină cu apă rece, clătiți și curățați de cotor prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați-le într-o tigaie cu fund gros, potrivită pentru gătit lent și suficient de adâncă pentru a permite spumarea atunci când prunele încep să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați apa și păstăile de cardamom și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la mic pentru a fierbe încet și lăsați fructele să se fiarbă fără capac timp de 1 oră și jumătate. Lăsați prunele să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Pentru a scoate sâmburii prunelor, strecurați prunele răcite cu o strecurătoare, stoarcând sucul cu mâinile și adunându-l într-un bol mare. Luați amestecul de sâmburi și fructe din strecurătoare cu mâinile mici și stoarceți ușor pulpa și pielițele prunelor în bolul cu siropul, păstrând sâmburii în palmă și apoi aruncându-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți prunele înapoi în oala inițială împreună cu zahărul și untul. Fierbeți la foc mic până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 4 ore. Pentru a testa dezvoltarea adecvată a pectinei, puneți o lingură de dulceață pe o farfurie și puneți-o la frigider pentru câteva minute: amestecul trebuie să fie moale și să nu mai fie siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PectinăPectină
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Turnați dulceața fierbinte în borcane sterile și fierbinți, ștergeți marginile, puneți capacele sterile și strângeți dopurile cu filet. Lăsați borcanele să se răcească la temperatura camerei și verificați dacă fiecare borcan este sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista