Dulce n

Dulce n
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dulce. Această rețetă face 4 porții cu 747 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, varză de sac, cartofi maro hash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până mărar ai putea urma acest curs principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Porumb Dulce, Dulce, Dulce, Busuioc tăiței de cartofi dulci, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, și Cartofi prăjiți cu nuci, zahăr brun și sos dulce de Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală de supă la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați șuncă și maro ușor 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați varza mărunțită și amestecați ceapa și morcovii în timp ce terminați de tocat și răzuit. Se amestecă maronii de hash congelați și se condimentează legumele din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați o frunză de dafin, cidru, miere, fasole, saurkraut și stoc de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Puneți un capac pe oală și aduceți supa la fiert. Descoperiți și fierbeți 10 minute până când legumele sunt fragede. Se amestecă mărarul și se ajustează condimentele de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Serviți supa în boluri puțin adânci și acoperiți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista