Drăguț Tort De Câine Doodle Auriu
Reteta tort drăguț câine Doodle de aur ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 4 ore. Această rețetă servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazură cremoasă bogată și cremoasă, roll fruit roll-up-uri gustare de fructe mestecate cu căpșuni de căpșuni, carton acoperit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Maimuță Drăguț, Tort De Patch-Uri De Dovleac-Drăguț!, și Doodle Cakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul doar a două tigăi de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Faceți și coaceți amestecuri de prăjituri conform instrucțiunilor pe cutii pentru tigăi de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Între timp, decupați șabloanele de hârtie, folosind fotografia care arată piesele șablonului ca ghid.
Așezați prăjiturile răcite pe suprafața de lucru.
Așezați șabloane peste prăjituri așa cum se arată.
Tăiați tortul în jurul șabloanelor. (Aruncați bucățile de tort tăiate din jurul șabloanelor sau salvați pentru o altă utilizare.) Aranjați bucățile de tort pe tavă așa cum se arată. Congelați 1 oră pentru o înghețare mai ușoară.
Tint 1 recipient glazura maro deschis, folosind geluri maro și galben.
Întindeți glazura pe întregul tort pentru a sigila firimiturile, folosind glazură suplimentară pentru a atașa nasul, urechile și picioarele pe tort.
Tint 1/2 recipient glazură maro închis, folosind geluri maro și galben. Folosind punga de patiserie prevăzută cu vârf de glazură de iarbă (#233 sau #133, în funcție de producător), urechi de îngheț. Tint rămase recipient glazura maro deschis, folosind geluri maro și galben. Cap de îngheț, folosind vârful de iarbă. Creați definiție lângă sprâncene aplicând glazură suplimentară cu vârful de iarbă.
Restul de îngheț al corpului câinelui, folosind glazura maro deschisă rămasă și vârful de iarbă.
Așezați bomboane acoperite cu ciocolată pe față pentru ochi și nas.
Tăiați licorice în 8 benzi subțiri și puneți-le pe picioare pentru a defini labele.
Tăiați gustarea de fructe pentru guler și etichetă și puneți-o la gât. Utilizați gel, dacă doriți, pentru a face inițialul câinelui pe etichetă.