Dovlecelul Murat al lui Judy
Judy 's Murat Squash ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 12 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 250. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, semințe de țelină, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Dovlecel Murat, Dovleac Galben Murat, și Dovlecel Pattypan Murat.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii, ardeii grași și ceapa într-o strecurătoare.
Se presară cu sare kosher; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. (Nu clătiți.) Împachetați bine amestecul de dovlecei în 4 (1-pt.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus. Aduceți zahărul, oțetul, semințele de muștar și semințele de țelină la fiert într-un cuptor olandez la foc mare; se fierbe, amestecând continuu, 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Se toarnă lichid fierbinte peste amestecul de dovlecei în borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer amestecând ușor cu o frigăruie lungă din lemn. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos), crescând timpul de fierbere în Pasul 3 al instrucțiunilor de conservare la 15 minute.
Un ghid în trei pași pentru a pune
Da, chiar este atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de o conservă de bază, un Ridicător de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conservare de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină cu apă; se fierbe la foc mic.
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o oală, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte din conserve pentru a înmuia garniturile.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, pregătiți rețeta.
Scoateți borcanele fierbinți din oală, câte 1, Folosind ridicatorul de borcane și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
Așezați borcanele în raftul de conserve și puneți-le în apă fierbinte în conserve.
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 15 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți focul și lăsați să stea 5 minute.
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor capacelor. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
* Consultați ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a regla timpii de procesare pentru altitudine.