Dovlecei umpluți cu șuncă și ciuperci

Dovlecei umpluți cu șuncă și ciuperci
Dovlecelul umplut cu șuncă și ciuperci este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel, șuncă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciuperci umplute cu conopidă și dovlecei, Ciuperci umplute-umplute cu șuncă și cremă de brânză, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați, Ciuperci Și Salvie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți dovleceii: Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Spălați și frecați dovleceii; împărțiți fiecare pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele și pulpa, lăsând coji de aproximativ 1/3-inch până la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aburiti jumatatile de dovlecel: aburiti jumatatile de dovlecel pana aproape fragede, aproximativ 8-12 minute, in functie de marimea dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Rețineți că pentru un dovlecel jumbo, va trebui să fiți puțin creativ cu aburirea, deoarece jumătățile nu se vor potrivi într-un abur normal. Am aburit - o pe a mea într-un braconier de pește. Puteți pune un dovlecel mare pe un raft într-o tigaie de prăjire peste jumătate de centimetru de apă clocotită, acoperiți-l cu folie de aluminiu și gătiți-l într-un cuptor fierbinte până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Saut ceapa, ciupercile, adaugati sunca, patrunjelul: in timp ce dovlecelul este la abur, topiti 3 linguri de unt intr-o tigaie mare saut, adaugati ceapa tocata si ciupercile feliate, saut pana se inmoaie. Se amestecă șunca, pătrunjelul, sosul Worcestershire. Condimentează după gust cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Umpleți jumătățile de dovlecei: îngrămădiți umplutura în coji de dovlecei bine scurse. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6
Se amestecă pesmetul și brânza rasă împreună și se presară peste dovleceii umpluți. Topiți 1 lingură de unt și picurați peste pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1
Așezați bărcile de dovlecel într-o tigaie unsă; coaceți la 350 km f până se prăjesc deasupra și se încălzesc, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista