Dovlecei prăjiți cu unt brun și scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii prăjiți cu unt brun și scorțișoară. Această rețetă face 6 porții cu 357 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Zahăr brun și ananas suc de fructe ghindă prăjită cu unt brun condimentat, Suc De Fructe Ambercup Prăjită Cu Unt Brun, și Suc de fructe de iarnă prăjită w / unt brun & salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți dovlecelul pe o suprafață plană, apoi împărțiți-l pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele.
Tăiați fiecare bucată în jumătate, pe lungime, pentru a forma 4 pene. Aranjați într-un singur strat pe 1 sau 2 foi de copt.
Într-o cratiță mică, la foc mediu, adăugați untul. Așteptați până când untul începe să devină o culoare maro deschis.
Se scoate de pe foc și se toarnă imediat jumătate din unt peste secțiunile de dovlecei. Rezervați restul de unt.
Presărați dovlecelul cu zahărul brun și melasa și condimentați cu sare și piper, după gust. Finalizați stropind ghimbirul măcinat (uscat), ghimbirul proaspăt ras, scorțișoara și cuișoarele măcinate. Strângeți sucul de portocale peste dovlecei. Umpleți fundul foii(foilor) de copt cu aproximativ 1 inch de apă pentru a crea abur în timp ce dovlecelul se coace în cuptor. Acoperiți foile de copt cu folie de aluminiu și sigilați bine marginile.
Puneți tava în centrul cuptorului și coaceți, netulburat, timp de 30 până la 45 de minute. Pentru a verifica dacă există coacere, străpungeți 1 secțiune de dovlecei cu vârful unui cuțit mic. Cuțitul ar trebui să alunece ușor. Când dovlecelul este fraged, scoateți tigaia din cuptor și curățați cu grijă folia.
Se strecoară cu untul rămas și se lasă deoparte să se răcească.
Transferați pe un platou de servire și serviți.