Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir
Persan umplute găluște Squash cu petale de trandafir este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 409 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, ceapă, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Dovleac de găluște umplute persan cu petale de trandafir, Mango Marinat Cu Petale De Trandafir, și Salată De Fructe Proaspete Cu Petale De Trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați cu grijă partea superioară a fiecărui dovleac și puneți-l deoparte. Verificați fundul pentru a vedea dacă sunt la nivel. Dacă nu, tăiați suficient, astfel încât să stea constant. Scoateți semințele și așezați dovleceii într-un vas de copt cu ulei. Frecați-le în interior și în exterior cu ulei de măsline până când sunt bine acoperite și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați 4 linguri de ulei de măsline, urmate de ceapă și saut până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați usturoiul, orezul, nucile, arpașele, cireșele, caisele și petalele de trandafir. Se amestecă bine și se continuă gătitul timp de 5 minute, adăugând puțină apă dacă amestecul este uscat. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Jumătăți De Nuci Pecan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Umpleți fiecare dovleac cu umplutură și înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cuțit De Toaletă
6
Bateți împreună sucul de portocale, apa de șofran și uleiul rămas și turnați peste dovlecei. Acoperiți bine cu un capac de vas și coaceți timp de 25 de minute, ungând ocazional cu sucul. Descoperiți, Ungeți și coaceți până când dovlecelul este auriu și fraged, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
șofran
Cuțit De Toaletă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Pentru a servi, transferați dovleceii într-un platou și turnați lichidul din vasul de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Se ornează cu petale de trandafir.
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Retipărit cu permisiunea Lucid Food: Cooking for an eco-Conscious Life de Louisa Shafia. Text copyright 2010 de Louisa Shafia. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Louisa Shafia este fondatoarea Lucid Food, o companie ecologică de catering cu sediul în New York. Absolventă a Natural Gourmet Institute, a lucrat la Millennium Restaurant și Roxanne ' s din San Francisco Bay Area și la Aquavit și Pure Food and Wine din New York.