Dovleac cu nucă de cocos și Curry

Dovleac cu nucă de cocos și Curry
Reteta dovleac cu nucă de cocos și Curry este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ceapa, curry, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac Nucă De Cocos Curry, Plăcintă Cu Dovleac Cu Nucă De Cocos, și Supă de dovleac cu nucă de cocos-curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și dovleacul și gătiți aproximativ 2 minute la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați laptele de cocos, chimenul, curry, sarea, piperul și ardeiul roșu zdrobit. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați nuca de cocos mărunțită, amestecați și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
6
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista